Alles over de deel feiten over penis

Op het hoofd De meeste gevoelige receptoren, dus omgaan met het is extreem voorzichtig en zorgvuldig. Sombo lippen en breng

https://www.bristore.ma/2018/09/01/bonjour-tout-le-monde/

ze aan het hoofd door of kwetsen haar lippen, alsof we lippenstift zetten.

Sommige Mannen vermijden lovegra genegenheid voor de zone die zich bevindt tussen de testikels en de anus. En tevergeefs! Het is tenslotte hier dat de prostaatklier is – een soort mannelijk punt g. Probeer voorzichtig te drukken of te wrijven op deze plek, beide.

Naar het woord “potentie”, het formidabele deel van “hen”, beperken de geliefde in.

. Fast food. Schadelijk voedsel is van alle kanten schadelijk, het gebruik ervan leidt tot een sterke afname van de ontwikkeling van testosteron.
. Gazirovka, met fructose in plaats van suiker. Het vernietigt de wanden van schepen, penetrerende penis.
. Synthetisch ondergoed dragen. Bij mannen die de voorkeur geven aan hem, is een erectie 15% minder vaak dan degenen die pure katoenbroek dragen.
. roken. Mannen, voor wie een pakje sigaretten op de dag, het gebruikelijke ding, vaker last hebben van vroege impotentie en kankers van genitale organen. En roken kan de penis door meer dan een centimeter verminderen. Het feit is dat door de nicotine van het weefsel van het seksuele lichaam minder elastisch wordt, en het voorkomt dat ze zich uitstrekt op het moment van erectie tot een mogelijke limiet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *