Wees niet verlegen van zelfbeelding en 9 meer advies dat je in de technische romance in bed zal zetten

Er wordt aangenomen dat grote atleten verschillen van gewoon goede atleten door het feit dat een van de meest gecompliceerde vinnen en tulups ze gemakkelijk presteren alsof het spelen. Dat is de rest wreef de aderen, zweetgezicht en blozen met het oog, en het genie kwam uit, met een glimlach gewonnen en niet eens zweet. Over het algemeen hebben we slecht nieuws voor u.

Het is zo’n fantastisch gemak dat de dames wachten op.

Nee, het betekent niet dat vrouwen ons goed geven voor het bescheiden van seks zonder clausules, in stijl «wat gebeurt er, dan blijkt het». Ze hebben nog steeds niet geleerd om een ​​orgasme op het fluitje te ervaren, en brachten niet de orde in kamagra nl hun ronddwalende erogene zones en vertel nog steeds elkaar horrors over hoe de onhandige krokodil Lesha was en wat SoHarya Misha moet sturen na de schande die hij boven haar moet sturen weerloos breekbaar lichaam.

Hun vijandigheid aan het concept «Sexy techniek» veroorzaakt door het feit dat vrouwen meestal deze techniek willen (althans aan het begin van uw dating) om ijverig te worden vermomd als een romantiek van hoge kwaliteit.

Nou, we kunnen het goed regelen.

Zeg niet dat je het doet, en vraag niet om deze toestemming

Nee, oefeningen zoals fisting hakken allemaal hetzelfde, het is beter om van tevoren te

https://agripom.co.ke/services/

bespreken, maar minder originele ideeën kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd in het leven en zonder voorafgaande afspraak van de partijen. Draai bijvoorbeeld het meisje aan de zijkant, kust haar in een bijzonder afgelegen plek, om op mijn knieën te zetten, verander de pose op minder zending (maak je geen zorgen als ze het niet wil, zegt hij zelf).

Uiteindelijk, volgens de romantische versie, bent u nu onder passie bedekt, volgt u de velaten van uw lichaam en verliest u de geest uit het gevoel — is het niet? Het zou vreemd zijn als je zich gedroeg als een goed opgeleide stewardess: «Onze vlucht vindt plaats op het hoogtepunt van elfduizend meter. Nu gaan we de turbulentiezone binnen. Breng de riemen vast».

En zeg in geen geval dat je vanuit jouw gezichtspunt nu moet doen! Sex-atleten Meisjes hielden vooral zelf aan voor hun gewoonte-commando in bed.

Neem jezelf sterke handen

Sterke biceps, goed ontwikkelde schouders en sterke polsen — Zeer nuttig ding in seks.

Ten eerste, met hun hulp, is het altijd gemakkelijk om de partner op bed te verplaatsen, zonder al deze gênante beklimmingen en duwen.

Ten tweede, zelfs in die poses waarin de vrouw geen ondersteuning lijkt (bijvoorbeeld in klassiek), is het soms heel goed om het op te tillen

en een paar minuten op haar borst te tillen.

Dus het meisje heeft een gevoel van veiligheid, betrouwbaarheid en de zeer intimiteit, want het ontbreken waarvan ze de hele tijd klagen.

Oog. En kussen, maar hoe zit het met!

Geen betere manier om aan te tonen dat seks niet belangrijk voor je is, maar het belangrijkste is. Hoe vrouwen worden genoemd. een eenheid van de tel- en douche, hier! De meest niet-alternatieve rodeo kan goed worden geverfd met zachte romantische verven, als u niet vergeten te bewonderen in de leerlingen van de partner en periodiek voorzichtig naar haar lippen gaan.

Er is echter bestaande waarin het bijna onmogelijk is, zelfs als je de nek ontwricht. bijvoorbeeld, «6 tot 9» Volledig hopeloos in termen van romanticiteit, maar hier kunt u niets doen, anatomie is soms onhandig. Vergeet dan niet om naar het meisje in de ogen te kijken, neem haar handpalmen mee voor de jukbeenderen, breng haar lippen uit op haar wangen — na.

Zet de muziek aan

Ritmische bewegingen van beide partners — Dit is alfa en omega van alle seksuele technische handleidingen. Er wordt aangenomen dat het gelijktijdige volwaardige orgasme van partners alleen optreedt met een dergelijk toeval van interne ritmes.

Er zijn zelfs schilderijen van de klokken van ideale fricties, waarbij de afwisseling van korte en snelle bewegingen met slow-motion en diep wordt berekend op basis van de gemiddelde frequentie van de gestage puls en de frequentie van spiercontractie.

Maar een persoon, gewapende kennis van zo’n diepte, in saaie echte seks, misschien niets te doen. En alle andere landburgers kunnen een primitieve wederzijdse ritme bereiken, gewoon bezig met seks voor muziek. Iedereen.

En de meest aangename, niemand moet alles uitleggen en er moet niets worden onderhandeld: Gelukkig is een persoon gerangschikt zodat het met de geluiden van muziek begint te bewegen in de tact.

Stop

Meestal houden meisjes van wanneer seks lang duurt. Maar tegelijkertijd heeft hun seks ideaal niets te maken met een konijn, vastzitten in een hoer in het handvat.

Ritmische identieke fricties zijn zeer geschikt als een van jullie zich voorbereidt op het orgasme, maar het wordt niet aanbevolen om ze te voortbrengen zonder een pauze langer dan 10 minuten: de gemiddelde jonge dame kan en grijpen van zo’n verscheidenheid aan evenementen.

Weinig knowhow: als je al hebt besloten om de dispositie en tact te veranderen, en de partner, belachelijk, fluistert je «Stop alsjeblieft niet», Het is logisch om dit artikel te vergeten en haar wens te vervullen aan het einde, zegevieren of niet erg. Sommige meisjes alleen een dergelijk monotoon werk van patiënt diago kunnen de vreugde geven van het echte vaginale orgasme. Volgens het centrum van Kinsey, hun ongeveer 15% van het totale aantal vrouwen dat in staat is tot vaginaal orgasme.

Maar verander niet te vaak met ritme en pose

Een van de eerste sexologische boeken van de wereld — «Kamasutra», Zoals iedereen weet, beschrijft, beschrijft 64 seksuele houdingen (acht standaard met acht variaties op elk).

Maar alleen degene die niet alleen de illustratie heeft gehad om de illustratie te zien, maar ook om zich vertrouwd te raken met de tekst die aan hen is bevestigd, zoals bijvoorbeeld de auteur van dit artikel weet dat de oude instructie meestal één positie aanneemt op één verdichting.

Het werd geïmpliceerd dat een man en een vrouw met betrekking tot fysieke nabijheid genoeg nachten hebben om elkaar niet te haasten en zorgvuldig elkaars lichaam te bestuderen.

Nu, in tijden van romans, meer en meer wegwerp, werkt het natuurlijk niet. En toch zal ik overwegen: hoe vaker je de poses verandert dan met een grote opwinding die allerlei interessante korte broek van haar lichaam onderzoekt, het meer onderbewustzijn fluistert haar gastvrouw, dat je hebzuchtige, ongevoelige Toropa, die er niet serieus over is.

Lieg niet op haar

Er is echter een seksuele regel van seks dat vrouwen ermee instemmen, zelfs zonder enige romantische wrapper, namelijk het vermogen om hun gewicht met u te verlaten, het op ellebogen, knieën, handen te laten dragen — alles anders dan het meisje.

Zelfs als ze een bokser in zwaargewicht is, en haar borsten aan de aanraking kunnen worden verward met een kussen, hoeft ze niet te proeven. Dat wil zeggen, soms kun je op haar borsten drukken­Yu, zelfs knipoog met alle gewichten, maar alleen bewust en heel weinig.

De meest walgelijke kwaliteit van een slecht minnaarmeisje beschouwen gewoonte om te rusten in het feest­zenuwknie, dij of elleboog tijdens seks. Ten eerste is het moeilijk, ten tweede, het doet pijn, en ten derde, beladen met blauwe plekken en schaafwonden op fijne vrouwelijke huid.

Pas de ademhaling aan

Als je je niet te opgewonden voelt, maar integendeel, verrassend kalm en opgewekt, kun je de situatie repareren met een kleine simulatie.

Blijf ademen, en vervolgens onmerkbaar uitademen (probeer niet echt zoveel te zijn) en we komen aan de borst van het meisje naar je. Laat haar horen hoeveel, woedend en sensueel je hart klopt. Op meisjes is het erg ontroerend.

Schoof zelf imaging niet

De grootte van de penis voor het meisje is belangrijk ongeveer hetzelfde als haar borstomvang is voor jou. Dat wil zeggen, het is leuk als er iets is om vast te houden, maar de factor is duidelijk niet fundamenteel. Maar de hardheid van het beïnvloedt echt het hele scala aan vrouwelijke sensaties. Met onvoldoende erectie zullen ze, om het mild, gesmeerd te maken.

Daarom, als u zich ongeveer 30% van de gelukkige jaren ouder bent dan 25 jaar, waarvoor onvolledige erectie aan het begin van seksuele handeling — Het ding is bekend, het is beter om niet op de natuur of vrouwelijkheid te vertrouwen en jezelf te helpen met je eigen handen.

Het is niet de moeite waard om dit te demonstratief te doen, maar ook om te zuchten van de sheburbing onder de deken. Eventueel: ervaren meisjes en dus weten ze dat bijna alle mannen het vaak doen, en onervaren hoe dan ook niet zal begrijpen. Juiste partner met de ene hand, kus haar, en de tweede in de tussentijd, breng zichzelf om bereidheid te bestrijden — Gladde bewegingen.

Als je het gevoel hebt dat je meer tijd nodig hebt, neemt het de lof van de goden voor het feit dat ze met Kunnilingus kwamen: het is mogelijk om jezelf een zachte minnaar te laten zien, en om oude tijd te krijgen voor zelfbereiding. Vraag het meisje gewoon niet om u op dat moment dezelfde service te geven. Kwispelen — Toont het initiatief onafhankelijk.

Doe geen scherpe ingangen

Wanneer je al binnen bent, gebruik je in de meeste gevallen volledige vrijheid van actie.

Natuur, raden wat bruine gasten hier zullen nemen, zorgvuldig de vagina van de vrouwen in de gelijkenis van de rubberkamer in het huis van gek: het aantal nerveuze uiteinden op zijn muren is minimaal.

Slechts een paar punten hebben de gevoeligheid verhoogd en vervolgens de pijn signalen die deze punten zwak worden gelezen.

Irritatie, pijn en schroot, die voortkomen uit sommige meisjes na gewelddadige seks, getuigt vaak niet voor de kracht van passies, maar over het ontstekingsproces veroorzaakt door, bijvoorbeeld de afwezigheid.

Maar een zwak punt bij vrouwen heeft nog steeds. Als de penis bijvoorbeeld groter is om de hele penis uit te trekken, en dan terug te sturen naar de plaats met een beslissende eikel (toch was hij daar een halve seconde), dan kun je de partner beschadigen, zachte huid van de kiemslippen Zeer snel dichtbij.

Daarom, zelfs na millisecond-verlies, betreed de penis langzaam en zorgvuldig de penis.

Dit is ook een van die meest «Technisch» vaardigheden, voor het bezit waarvan zelfs de meest romantische jongedame niet beledigd zal worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *