Seks in “tegenwoordig” melken mythen en speculatie

Als je over het algemeen gezond bent (zoals voor seks op een andere tijd) en de tampon niet meer dan 8 uur vergeet (dan bacteriën en het actief vermenigvuldigen), dan is er geen verschil met gewone seks.

2. Tampon binnen tijdens het seks draagt ​​bij aan infectie

Helemaal niet, nogmaals, als het niet te lang binnen is. Er is een ander gevaar: er is niet zo veel ruimte, en een zorgeloze beweging van een tampon kan dieper duwen van waar het moeilijker is om het te krijgen. Maar er is ook een manier om geen bed te gieten zonder een tampon: druk op het diafragma, dan wordt de selectie tijdelijk geblokkeerd zonder externe “pluggen”.

3. Vrouwen https://hltcons.com/thi-cong-xay-dung-nha-tron-goi/ houden niet van seks op zulke dagen

Sommigen houden er echt niet van. En iemand ervaart een grotere opwinding. Iemand van seks vermindert de pijn van cialis 20mg de menstruatie. In het algemeen is het in de meeste gevallen het proberen waard.

4. Het is te vies

Voor Squeamish zijn er ten minste twee uitgangen. Je kunt seks hebben in de douche wanneer alles wordt afgewassen. En als u liever het bed liever een donkere handdoek, die allemaal absorbeert en niets zal tonen.

5. Op dit moment kun je niet zwanger worden

Kan! Als u gewone menstruatie heeft, is het risico minimaal, en zo niet – alles kan gebeuren, hoewel het onwaarschijnlijk is.

6. Condoom nodig niet

In het algemeen, ja, maar met onregelmatige kritieke dagen of infectie gerelateerd aan bloed (bijvoorbeeld hepatitis), kunt u zwanger worden of de ziekte op de partner overbrengen.

7. Seks maakt menstruatie rijk

Het is een mythe. Hij heeft geen invloed op de overvloed en de duur van de kritieke dagen. Het enige – tijdens het orgasme als gevolg van de push kan een beetje meer selectie zijn. Dus heb je seks wanneer je wilt, en let niet op conventies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *